Bar Bar és un nou bar i restaurant gastronòmic indi situat al bulliciós barri de l’Eixample.
Inspirat en els nostres desitjos intrínsecs per a la cuina índia i en els antecedents nòmades dels fundadors-Bar
Bar creu en posar el menjar indi a la paleta mundial amb un toc audaç per desafiar-lo
percepció, però segueixen sent apologèticament autèntiques i fidels a les nostres arrels.
Et convidem a prendre un mos i deixar-te transportar a una celebració de l’Índia
El patrimoni a través dels ulls de Barcelona.
Xef Nikhil Mahale
Un prodigi a l’àmbit de la cuina índia i estrella en ascens … la seva marcada passió per la cuina era
es va encendre a la jove edat mentre observava la seva mare acollir i tractar amics i familiars. En resum
temps, Nikhil va començar la seva carrera com a xef en formació al renaixentista Bombai i va passar a treballar
hotels i restaurants, inclosos els cafès Farzi a Londres, Hilton, Marriot i Sheraton.
Amb un talent descarat, les seves habilitats radiquen en ser capaç d’exercir poderosament ingredients d’origen local
un enfocament creatiu i personalitzat amb elements de condimentació complexa i sabor emocionant. Tot i això
La ironia rau en el fet que Nikhil creu en la simplicitat com l’autèntica essència de la perfecció que aporta l’ànima
i calidesa a totes les seves receptes.
Xef Nikhil Mahale
Un prodigi a l’àmbit de la cuina índia i estrella en ascens … la seva marcada passió per la cuina era
es va encendre a la jove edat mentre observava la seva mare acollir i tractar amics i familiars. En resum
temps, Nikhil va començar la seva carrera com a xef en formació al renaixentista Bombai i va passar a treballar
hotels i restaurants, inclosos els cafès Farzi a Londres, Hilton, Marriot i Sheraton.
Amb un talent descarat, les seves habilitats radiquen en ser capaç d’exercir poderosament ingredients d’origen local
un enfocament creatiu i personalitzat amb elements de condimentació complexa i sabor emocionant. Tot i això
La ironia rau en el fet que Nikhil creu en la simplicitat com l’autèntica essència de la perfecció que aporta l’ànima
i calidesa a totes les seves receptes.
Concepte
El menú del Bar-Bar aprofundeix en les idees progressistes de la cuina índia mentre es conserva
integritat tradicional. El xef Nikhil Mahale torça plats indis nostàlgics amb una mirada
cap a tècniques i influències globals.
Dit això, aquest primer restaurant gastronòmic indi del seu tipus al cor de
Barcelona marida tapes índies modernes i plats compartits que combinen perfectament amb l’Índia
còctels inspirats.
Per tant, uniu-vos a nosaltres en un viatge que redefineixi i infongui el vostre esperit amb un sentit del descobriment
d’una Índia sense límits.