Bar Bar the golden Gastronomia

Sobre nosaltres

Bar Bar és un nou bar i restaurant gastronòmic indi situat al bulliciós barri de l’Eixample. Inspirat en els nostres desitjos intrínsecs per a la cuina índia i en els antecedents nòmades dels fundadors-Bar Bar creu en posar el menjar indi a la paleta mundial amb un toc audaç per desafiar-lo percepció, però segueixen sent apologèticament autèntiques i fidels a les nostres arrels. Et convidem a prendre un mos i deixar-te transportar a una celebració de l’Índia El patrimoni a través dels ulls de Barcelona.

Passío

Bar Bar es vertaderament una creació de la nostra passió pel menjar indi i també pels seus fundadores de Nova Delhi, India. Després de viajar per tota Europa i veient el nivell del menjar indi, els fundadors van decidir mostrar el nivell de cuina india a Europa començant per Barcelona. El menjar indi està ple de sabor i no es solament pel picant ja que el picant està sol a una del es varies espècies que s’utilitzen per preparar el manjar indi. Decaradament talentoses, les habilitats dels nostres chefs residensen en poder ser capaç d’utilitzar poderosament ingredients d’origen local amb un enfoc creatiu i personalitzat amb elements de sabor complet i emocionant. Encara així, la ironia està al fet de que ells creuen amb la simplicitat com la vertadera essència de la perfecció que aporta alma i calentor. Els nostres chefs estan creant menjar autèntic de diferents parts de la india per donar una experiència completa de la cuina india.

Indian Dishes

Concepte

El menú del Bar-Bar aprofundeix en les idees progressistes de la cuina índia mentre es conserva integritat tradicional. El xef Nikhil Mahale torça plats indis nostàlgics amb una mirada cap a tècniques i influències globals. Dit això, aquest primer restaurant gastronòmic indi del seu tipus al cor de Barcelona marida tapes índies modernes i plats compartits que combinen perfectament amb l’Índia còctels inspirats. Per tant, uniu-vos a nosaltres en un viatge que redefineixi i infongui el vostre esperit amb un sentit del descobriment d’una Índia sense límits.
5/5
5/5
5/5

Contact Us

Email: info@bar-bar.es

Direction

carrer de aribau 146, Barcelona 08036

Order Online